Baoji Xinlian Titanium industrija Co, Ltd se nahaja v nacionalni High-tech in nove materialne industriji osnovni sedežem v kitajski "Titanium valley", ki, Baoji city. Naše podjetje je tehnološko in inovativno podjetje, specializirano za raziskovanje, proizvodnjo in obdelavo različnih titana ali redkih kovinskih izdelkov.

Naše poslovanje obsega: Ti vijaki, Ti vijaki, Ti standardni vijaki, Ti palice, žice Ti, Ti cilj, Ti prirobnice, različnih strojno Ti komponent, Ti ploščo, Ti cevi, kolena in Ti naprave. Naši izdelki so pogosto uporabljajo na področju petrokemije, Elektroliza in galvanizacija, ladja mehanizem, razsoljevanje vode morja, športnih naprav in Ti obrti.

Naše podjetje je lastnik CNC stružnice, žaganje stroj, skobljanje, udarec, dolgočasno stroj, rezkalni stroj, CNC obdelovalnih strojev in druge opreme za mehansko obdelavo. Skozi leta kopičenja in razvoj, naše podjetje vedno poteka z metodo predvsem kakovost daje poudarek na sinhroni posodobitev tehnologije in naprave. Smo strogo v skladu z nacionalnim standardom, mednarodni standard in industrijski standard za tehnologijo, hkrati pozorni na usposabljanje in absorbira odlično tehniki. Za izpolnitev naše domače in tuje stranke, naše podjetje je bolj dodal nove opreme. Trenutno naše Obdelovalni postopki so bolj celovit, proizvodna zmogljivost lahko izpolnjujejo različne obdelave povpraševanja.

Trenutno naše podjetje aktivno vstopa v sistem vodenja kakovosti ISO9001: 2000. Postavili smo celotno predpisov, ki vključujejo nakup surovin, proizvodnje, pregled, dostave in po prodaji na podlagi ISO standarda. Tako da zagotovi kakovost proizvodov, kot tudi sprejmejo več in več strank.

Baoji Xinlian Titanium industrija Co, Ltd, bo imel "pošten in zanesljiv, self-izboljšanje, kakovosti, prednji, si prizadevajo za najboljše" kot naša filozofija upravljanja, si prizadeva za sodelovanje s strankami po vsem svetu v win-win situacijo, za skupen razvoj naše medsebojno svetlo prihodnost!